Direktlänk till inlägg 13 maj 2011
Visserligen har solen och det ljuvliga sommarvädret tagit paus - men grilla kan man ju göra ändå.
Ätr det för kallt ute kan man ju äta inne.
DU BEHÖVER HA DETTA HEMMA
Ugnsfolie
1 knippe persilja
4 laxkotletter
creme fraiche 34% naturell
pepparrot i tub eller burk
salt
potatis
salladsgrönskaer
SÅ HÄR GÖR DU:
Pensla 4 bitar ugnsfolie med smält smör eller olja.
Hacka persiljan grovt.
Lägg en laxkotlett på varje foliebit och salta lätt.
Strö på den grovhackade persiljan.
Krydda med vitpeppar och några korn krossad rosépeppar. Vik samman folien väl.
Lägg paketet på grillgallret eller i glöden.
Det går givetvis bra att grilla i ugn också.
Öppna försiktigt ett paket efter ca 5 minuter och se om laxen är färdig.
SÅS
1 Burk crème fraiche naturell 34%
Ca 2 msk pepparrot på burk eller tub
Lite salt
Rör samman och låt gärna stå ett tag före servering
Servera med kokt potatis och fräsch sallad.
Smaklig måltid!
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|