Direktlänk till inlägg 25 oktober 2011
Tyvärr ingen bild, men som du ser när du läser receptet är det enkelt och går fort.
Dessutom är det jättegott.
Idel fördelar alltså
DET HÄR BEHÖVER DU HA HEMMA
4 personer
6-7 hg kycklingfilé
1 hackad paprika (gärna gul)
1 liten lök
ett par matskedar tomapuré
1 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökskrydda
1 tsk gurkmeja
salt, peppar.
1-2 dl vatten
2 msk kycklingfond
150 200 g creme fraiche
SÅ HÄR GÖR DU
Skär kycklingfileerna i bitar, de får gärna vara ganska stora.
Bryn dem i lite olja i en panna och krydda dem.
Lägg i paprikan och löken samt tomatpure i pannan och låt dem fräsa med en stund. Häll sedan på vatten och buljong och klicka ner creme fraiche.
Låt puttra en stund. Smaka av.
Brukar ha ris till, helst basmatiris
- men det är ok att äta med pasta också säger min dotter som prövat
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|