Direktlänk till inlägg 15 februari 2012
Helgmat ska vara snabb, smaka gott och helst inte tömma plånboken.
Det håller du säkert med om!
Jag har en favorit.
Ska ta till den nu under helgen.
Det är visserligen bara onsdag, men man handlar ju torsdag eller fredag så det är dags att veta vad man ska köpa.
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
1 fläskfile
2 burk creme fraiche med smak, soltorkade tomater och
fetaost
Jag som är laktosallergiger smaksätter min egen creme fraiche .
Jag blandar alltså i soltorkade tomater och fetaost själv i den laktosfria cremefraichen.
SÅ HÄR GÖR DU:
Bryn fläskfilen runt om.
Gör ett snitt i den.
Ös över creme fraichen.
Lägg på basilika.
Sätt in i 225 graders ugn 35-40 minuter.
Man kan ha pasta till, det tycker jag är allra godast.
Och så förstås en fräsch grönsallad.
Har tyvärr inget foto.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | |||||||
|