Direktlänk till inlägg 20 april 2017
Kyckling äter vi ofta hos oss...
Går att variera i det oändliga.
Här en god rätt som kom till när det gällde att använda det kylskået hade.
Tyvärr har jag ingen bild
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
4 portioner
3 medelstora kycklingfiléer
ett par zuccinis
soltorkade tomater i olja
en knapp dl
1 burk creme fraiche
basilika (gärna färsk)
salt
peppar
gärna svarta oliver
ris
tomater/gurka/grönsallad
SÅ HÄR GÖR DU
Stek hackad lök och kycklingfileer skurna i lite mindre bitar, i en gryta.
Skär zuccini i bitar och lägg i tillsammans med soltorkade tomater i olja som delats lite.
Tillsätt Creme Fraich smaksatt med tomat och basilika.
Låt puttra tills zuccinin blivit lagom mjuk. Smaka ev av med salt o peppar eller annan krydda om du tycker det behövs.
Man kan lägga svarta oliver överst när man serverar, så ser det lite festligare ut
Servera ris eller pasta (båda fungerar)och en fräsch grönsallad till.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|