Direktlänk till inlägg 24 juni 2018
Visst kan man äta goda bullar fast man är glutenallergiger
FÖR ATT BAKA 20 GODA VANILJBULLAR BEHÖVER DU HA DETTA HEMMA:
100 g smör eller margarin
3 dl mjölk25 g jäst1 msk Fiberhusk1 dl socker1 krm salt300 g fin glutenfri mix
FYLLNING:50 g smör eller margarin½ dl florsocker1 tsk vaniljsocker
PENSLING:1 ägg Pärlsocker
SÅ HÄR GÖR DU:
Smält smör, tillsätt mjölk och värm till 37°. Smula jästen, häll över degspadet. Blanda i Fiberhusk och låt svälla 10 minuter. Tillsätt övriga ingredienser, kör med elvispens degkrokar till en slät deg/smet. Klicka ut i folieformar. Gör ett hål i varje bulle och klicka i lite fyllning. Låt jäsa 5 minPensla m ägg, strö över pärlsocker och grädda i 250° i 8-10 min
Huttade dewetta i wn gammak anteckningar 9 mina dokument som jag faktiskt glömt att jag hade.
De är verkligen goda. Även för den som inte är van att äta glutenfriitt.
*
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|