Direktlänk till inlägg 11 november 2008
1 liter mjölk
6 dl glutenfritt mjöl (gärna en andel majsmjöl)
5 ägg
4 msk smält smör
2 tsk salt
SÅ HÄR GÖR DU:
Blanda mjöl och salt i en bunke. Du kan med fördel byta ut endel av mjölet mot majsmjöl det ger pannkakorna fin färg.
Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet.
Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
Smält hälften av smöret i en stekpanna och vispa ner det i smeten. Stek tunna pannkakor
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|