Direktlänk till inlägg 16 februari 2009
Är du orolig för tillsatserna i maten?
Det är ju ständigt många larmrapporter som med jämna mellanrum får oss att uppleva att vi lägger gift på våra tallrikar.
Men är det verkligen så illa?
Det är ju inte bara den direkta tillsatsen utan även vad kon ätit vars kött vi lagar grytan av.
Och vars mjök vi dricker.
Kanske behöver man lära sig mera så att man vet vad det betyder när det står E-någonting på innehållsförteckningen (där det finns en sån).
Kunskap är ju alltid något som motar obefogad rädsla.
Själv vet jag faktiskt inte om jag bör vara orolig eller inte.
Men jag gillar inte att mat ska färgas.
Kan vi inte lära oss hur det egentligen ser ut?
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2472993.svd
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|