Direktlänk till inlägg 18 mars 2009
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA TILL 4 PORTIONER.
1 paket äggnudlar (250 g)
1 msk rapsolja
500 g kycklingfilé
1/2 tsk salt + 1 krm peppar
2 röda paprikor
150 g salladslök
1/2 dl kokosflingor (20 g)
1/2 dl flagad mandel (20 g)
1 liten burk lätt kokosmjölk (165 ml)
1 msk fisksås
1/2 dl bladpersilja
GÖR SÅ HÄR:
1. Koka nudlarna enligt förpackningen. Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka skivor. Skölj och grovstrimla paprika. Skölj och ansa salladslöken och skär i sneda bitar.
2. Stek kycklingen i wokpanna ca 1 min, salta och peppra, rör ofta.
3. Tillsätt kokos, mandel, paprika och lök och stek under omrörning ytterligare 1 min. Häll i kokosmjölk och fisksås, låt sjuda 1 min.
4. Servera med nudlar och klippt bladpersilja.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|