Direktlänk till inlägg 25 mars 2011
Vi är nog många som tänker äta våfflor idag!
Och vanligen tänker vi oss dem med sylt och vispgrädde.
Men våfflor kan faktiskt bli riktig mat om man använder andra tillbehör.
Flera bra recept finns i Svenska Dagbladet
Själv äter jag helst löjrom, creme fraicke med hackad rödlök i när jag ska lyxa till våfforna så de blir en lätt lunch eller middagsrätt.
Förrätt kan man också använda detta till - men då serverar man bara ett hjärta på varje tallrik. Sätt gärna i en dillkvist också - det är gott och det ger ögonfröjd.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|