Direktlänk till inlägg 24 april 2008
Funderar du vad du ska ha för mat i helgen?
Kanske kan detta vara till lite hjälp.
Dundergott lovar jag!
4 portioner
4 kycklingfiléer
Smör
En burk krossade tomater
1-2 gula lökar
Knappt en halv påse saffran
1 tsk salt (ungefär)
peppar
4 msk honung
1 tsk kanel
Kycklingen delas i rätt stora bitar. Stek dem i smör, så de får en fin yta. Behöver inte bli genomstekta ännu. Hacka en lök och stek. Häll tomatkross, lök, saffran, salt, peppar på kycklingen. Tillsätt lite vatten om köttet inte täcks. Låt puttra i 30 minuter.
Tillsätt honung och kanel, låt småkoka 10 minuter till. Servera med ris
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|