Direktlänk till inlägg 27 mars 2011
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
4 tinade skinnfria laxfiléer
2 dl lättcreme fraiche
100 g smulad fetaost
salt och peppar
1-2 tsk provencalska örter (Finns som djupfrysta i liten kartong.
De är bäst)
ENKLARE ÄN SÅ HÄR KAN DET KNAPPAST BLI:
Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form.
Blanda creme fraiche, fetaost, salt, peppar och örter till en smet och bred över laxen.
Gratinera i ugnen cirka 15-20 minuter ca 200 °C.
Gott till är potatismos eller ris (har provat båda delarna)
och en fräsch grönsallad
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|