Direktlänk till inlägg 27 april 2008
Idag ska jag vara lat och göra en favoritgryta som brukar göra lycka.
Den är busenkel att laga till.
Kyckling i tomatsås.
4 portioner
4 kycklingfileer (eller om man vill vara ekonomisk kan man köra den djupfrysta kyckling som kallas kycklinginnerfileer.)
Isåfall brukar jag göra på hela förpackningen eftersom den går så bra att frysa.
Krossade tomate med basilika 1 burk
Krossade tomater med vitlök 1 burk
(gillar man inte vitlök kan den bytas ut mot krossade tomater med chili, man kan också ta alla tre sorteran och om man gör på en hel förpackning innerfile behöver man tre burkar)
salt
svartpeppar
och gärna lite strimlad purjolök
Stek på kycklingen i grytan
Slå över burkarna med krossad tomat
lägg i purjolöken
Krydda
Låt puttra ca 30 min på mellansvag värme.
Servera med cous-cous och en fräsch grönsallad.
Smaklig måltid!
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|