Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

Har vi inte lämnat grottstadiet???? Hur kan man nu vända sin vrede mot pojkens familj i Bjästafallet.

Av Kaela - 26 mars 2010 17:06

Bjästafallet där en femtonårig kille våldtar en flicka på 14 år och som ledde till fruktansvärda hot och förtal mot henne på nätet, har efter avslöjandena i Uppdrag Granskning totalvänt.

Nu vänder man hatet mot pojken och hans familj.

Visserligen har hans familj varit aktiva på nätet (och säkert i bygden) i förtalet av och hoten mot flickan.

Men det är ändå fruktansvärt att utsätta vem det än är för trakasserier i verkliga livet eller på nätet.

Visst har vi väl lämnat grottstadiet då det var påken som gällde.

Flickan har haft det fruktansvärt svårt och likaså hennes familj.

Mamman tror att sonen är oskyldig.

Ja - hon är ju mamma.

Eller också är det den attityd hon har utåt.


Låt oss vara civiliserade och upplysta människor med förmåga till empati och inlevelse.

Istället för att slå på någon över huvud taget.

Försök förstå också ovåldtäktsmannens mamma.

Jag förstår att det är fruktansvärt att vara mamma till offret - flickan som fåt utstå så fruktansvärt gräsliga saker.

Men jag tror inte det är roligare att vara mamma till pojken som gjort (i det här fallet) två unga flickor mycket illa.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hat-och-hot-vands-mot-bjasta_4483855.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hat-och-hot-vands-mot-bjasta_4483855.svd

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sidewinder

26 mars 2010 17:50

Som du själv säger har pojkens familj samt hela byggden varit aktiva i att förtala den här stackars flickan över internet. Trots den överväldigande bevisningen mot den här pojken. Nu när sanningen börjar sippra fram, är det inte mer än rätt att någon sätter den här familjen samt hela kommunen på plats så att de inser att de agerat fel?

Den här pojken lider ju helt uppenbart av någon psykisk störning som gör att han inte bryr sig om de sociala normer, de lagar och de gränser som varje människa i vår värld borde ha.

Efter att ha våldtagit en liten flicka, ett barn, en 14-åring så hyllades han av sina medmänniskor och hans offer jagades bort från sitt hem. Han belönades så mycket för att ha våldtagit ett barn att han gick vidare med att våldta ännu en flicka.

Pojken åkte in på sluten ungdomsvård. Ett extremt lindrigt straff. Något är fel i det här landet när våldtäcktsmonster får så jävla lindriga straff som 1 år i fängelse eller 3 månaders sluten ungdomsvård. En våldtäckt är bra mycket hemskare än t.ex vållande till annans död eller mord. I ett våldtäcktsfall finns det ett offer som måste leva med skräcken och minnena från att ha blivit psykiskt torterad. I det här fallet inte bara av själva händelsen utan också av hela hennes sammhälles förtal och mobbing.

Egentligen så borde pojken åka in på 3 års sluten ungdomsvård för att därefter avtjäna ett 10 års fängelsestraff för de 2 våldtäckterna han gjort sig skyldig till. Skolan och de som varit aktiva i att mobba henne bort från sitt eget hem borde få en månad OBLIGATORISK omskolning i moral och etik.

Fyfan asså.

Och angående att vara mamma till en ungjävel som springer runt och VÅLDTAR (förtydligar vad det innebär i det här fallet: han höl fast småflickor och tvingade upp sin penis i deras vaginor mot deras vilja för att sedan hålla fast den första flickan och onanera ut en sats i munnen på henne som han hade bänt upp med händerna) småflickor; hon var med och belönade pojken på olika sätt efter den första våldtäckten så pass mycket, istället för att aktivt se till att han fick ta sitt straff och skämmas, att han VÅLDTOG ytterligare en flicka.

Förstår inte hur du kan tycka det är fel att man sätter dessa avskyvärda människor på plats; både pojken som våldtog småflickor och människorna som belönade detta beteende.

Blir så jävla lack.

 
Ingen bild

J

26 mars 2010 18:23

Familjen har ju aktivt smutskastat den våldtagna flickan..
what comes around goes around

 
Ingen bild

Mikey

26 mars 2010 22:28

ja alltså både mamman till pojken och hans bror har ju aktivt smutskastat, näthatat och spritt lögner om flickorna på nätet.
De har gett sig efter flickorna som deras pojke dömts för att ha våldtagit helt enkelt och de visar inte den minsta ånger för deras trakasserier.
De kan gott få känna på vad de fått flickorna att känna på. Nu har de stängt sina hatfulla bloggar och facebookgrupper och andra sociala medier de använt. Det är så dags. Give them hell. Jävla svin som de betett sig,på cattasbubba kan du läsa in dig lite.

http://cattasbubbla.wordpress.com/
http://cattasbubbla.wordpress.com/2001/01/01/galen-mamma-terrar-unga-valdtaktsoffer/

 
Ingen bild

AB

26 mars 2010 22:40

Det finns inget försvar i att vända hatet mot olika personer. Hatet finns i vårt samhälle och det är hatet i sig självt som vi måste jobba med. Flickan i Uppdrag granskning, hon som ångrade alla sina uttalanden på nätet, säger själv att hon var så arg...?! Hur arg, och hur mycket kan man hata, undrar jag då?
Vad är det som får våra ungdomar att bli så arga? Vad har de att bli så arga över? Vad är det som "attackerar" dem som de måste bli så arga över?
De går till attack! Det är bara rädda varelser, djur och människor, som går till attack. Evolutionen har inte mer än börjat. Vi är precis i början och vår reptilhjärna finns kvar. Inte ens den mest fantastiska tekniska utveckling har lyckats få bort den. All "utveckling" har istället skapat rädda individer som måste attackera i försvar. Föreställ er alla dessa människor beväpnade med vapen!
Inte svårt alls. Sätt bara på vilka TV-nyheter som helst och följ de krig/terrordåd som pågår runt omkring oss.
Love, peace and understanding...! Make love, not war...!
Vi behöver inte utveckla mer teknik. Vi måste börja jobba med oss själva. Vart tog människan vägen? Var finns empatin, etiken och moralen...?
Världens mest effektiva sätt att knäcka en tjej. Våldta henne! Det är precis vad som händer i alla krig. Har vi någonsin mött en vinnare i ett krig...? Det är väl snart dags att byta strategi alla ni män..., eller?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaela - 3 februari 2019 10:46

  Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar  mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute.   ...

Av Kaela - 20 januari 2019 18:49


  Men vad är nu detta? Moses i soffan!   Ingen hund i soffan sa vi ju! Men vem kan motstå?    Ta hand om dig och de dina, det viktigaste av allt.     ...

Av Kaela - 9 januari 2019 06:42


          Du som nu och då tittat in till mig under åren kanske saknar morgonrapporten med grattisar med mera.   Orsaken är ju minständigt försämrade syn- Jag väntarr på det program som, ska lunna ge mig nya möjligheter. Den väntan ...

Av Kaela - 4 januari 2019 06:50


             Plusgraderna har återvänt till Norrköping. Och med dem slasket.   Ingen sol varken idag - 4 januari  eller imorgon - trettondagsaftonen som det ser ut.   Dagens officiella tema; 4 JanuariPunktskriftens dag*Världshy...

Av Kaela - 3 januari 2019 07:07


    På minussidan även idag. Ingen direkt vind vilket nog gör vädret ännu skönare.     Dagens officiella tema:   3 JanuariJ.R.R Tolkien day   Alfred och Alfrisa har namnsdag och grattas så varmt! DU som har födelsedag idag får...

Presentation

Fråga mig

144 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kaela med Blogkeen
Följ Kaela med Bloglovin'

Gästbok

Översätt bloggen

Andras bloggar

Läsvärda bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se