Direktlänk till inlägg 18 december 2013
Rom och russinkaka är något väldigt gott att ha på julens kakfat.
(Tyvärr inget foto-dålig på detta med mat och bak och foto)
Börja med att blötlägga cirka 1 dl russin i rom (Gärna vit rom). Se till att romen täcker alla russinen och låt dem ligga cirka 20 minuter.
Utöver rom och russin behöver du ha detta hemma:
2 hg/200 gram smör (rumsvarmt)
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|